8 відмінностей промислової серії воріт гаражних від побутової


Розрахунок вартості секційних воріт ☎ (066) 668-45-08 ✈ Швидка доставка ✓ Безкоштовний замір ✓ Монтаж під ключ в будь-якому місті України ✓ Гарантія 5 років ✓ Допомога в підборі Отримайте вигідну пропозицію прямо зараз - Знижка до 25%.! Гарантія 5 років!

На перший погляд побутові гаражні ворота відрізняються від промислових воріт тільки розміром, але це не зовсім так. Перш ніж відповісти на запитання, чому не можна з метою економії встановити в промисловій зоні побутові гаражні секційні ворота, розберемося, чим вони принципово відрізняються.


1.Область застосування.

Вже за назвою можна визначити сферу застосування побутових та промислових воріт: побутові гаражні ворота встановлюються в основному в приватні гаражі, а промислова серія воріт – на об'єкти промисловості з високою частотою використання: логістичні центри, автомийки, складські приміщення, ангари.


2.Особливості конструкції.

Велика вага та висока частота експлуатації воріт промислової серії передбачають підвищену міцність конструкції. Ворота промислової серії мають потужніший торсіонний механізм, ніж гаражні. Напрямні секційних воріт виконуються з оцинкованої сталі. Товщина металу направляючих у механізмі побутових гаражних воріт становить 1,5 мм, а промислових – від 2 мм.


3.Ресурс торсіонно-пружинного механізму.

Процес відкриття/закриття називається циклом. Секційні ворота промислового типу, в залежності від моделі, розраховані на 25 - 100 тисяч циклів, механізм побутових гаражних воріт - 25 000. За бажанням замовника можливе виготовлення побутових воріт з кількістю циклів більше 25 000. пружин та тросів. У конструкції воріт для побутових гаражів, крім торсійного механізму, можуть використовуватися пружини, що працюють на розтяг. Ворота промислової серії врівноважуються тільки торсіонними пружинами, що працюють на скручування.


4.Габарити.

Отвори побутових гаражних воріт, що рідко перевищують 2,5 метра у висоту. Ворота промислової серії, залежно від вимог замовника, можуть бути до 5 м заввишки та 6 м завдовжки. У другому випадку використовуються додаткове обладнання для якісної та довговічної служби воріт.


5.Особливості монтажу.

Розрахунок вартості секційних воріт ☎ (066) 668-45-08 ✈ Швидка доставка ✓ Безкоштовний замір ✓ Монтаж під ключ в будь-якому місті України ✓ Гарантія 5 років ✓ Допомога в підборі Отримайте вигідну пропозицію прямо зараз - Знижка до 25%.! Гарантія 5 років!Розрахунок вартості секційних воріт ☎ (066) 668-45-08 ✈ Швидка доставка ✓ Безкоштовний замір ✓ Монтаж під ключ в будь-якому місті України ✓ Гарантія 5 років ✓ Допомога в підборі Отримайте вигідну пропозицію прямо зараз - Знижка до 25%.! Гарантія 5 років!

Механізми та обладнання - вентиляційні магістралі, витяги, кран-балки, встановлені на стелях промислових приміщень, ускладнюють монтаж та експлуатацію секційних воріт. Конструктивні варіанти, у тому числі 6 різних типів напрямних, дозволяють підбирати промислові ворота під нестандартний отвір. Побутові гаражні ворота з конструктивною особливістю підйому під різними кутами виготовляються за бажанням замовника.


6.Захистне покриття.

Стабільну і довгострокову роботу воріт промислової серії в приміщеннях з агресивним середовищем забезпечує антикорозійний пакет, що включає петлі, осі роликів і троси, виготовлені з гальванізованої сталі. Для решти робочих механізмів, у тому числі й для полотна воріт промислової серії, пропонується додатковий антикор. пакет із спеціальним покриттям. При експлуатації побутових гаражних воріт такі додаткові заходи, як антикор, застосовуються рідко.


7.Система безпеки.

Розрахунок вартості секційних воріт ☎ (066) 668-45-08 ✈ Швидка доставка ✓ Безкоштовний замір ✓ Монтаж під ключ в будь-якому місті України ✓ Гарантія 5 років ✓ Допомога в підборі Отримайте вигідну пропозицію прямо зараз - Знижка до 25%.! Гарантія 5 років!

Конструкцію воріт промислової серії всіх моделей обов'язково входить система захисту від падіння при обриві пружини або троса. У конструкцію побутових гаражних воріт ця опція включається за бажанням замовника.







8.Товщина секції.

Секції гаражних воріт є сендвіч-панель і виконуються зі з'єднаних між собою металевих листів, простір між якими заповнений спіненим поліуретаном. Ворота промислової серії збираються із секцій завтовшки 40 мм. Для приміщень із суворим температурним режимом виготовляються ворота з посилених металів та панелей.


 

Короткі висновки.

Незважаючи на те, що і побутові та промислові ворота об'єднує спільна мета, вони конструктивно різняться між собою. Роблячи вибір на користь тієї чи іншої серії, необхідно акцентувати увагу саме на цих відмінностях - це гарантує надійну роботу секційних воріт протягом усього терміну їх експлуатації.


Понад 12 років ми займаємося виробництвом гаражних секційних воріт побутової та промислової серії, допомагаємо зробити правильний вибір, строго враховуючи побажання замовників.


Завжди потрібно діяти раціонально і якщо Ваше приміщення все ж таки підходить під опис промислового об'єкта - встановлюйте відповідні ворота. 


👉Запросіть виїзд майстра за виміром за телефоном 📞+38 (068) 668-45-08, через запит на сайті 🌐https://testum.com.ua/catalog/garazhnye-vorota/, електронною поштою 📧testum@ukr.net або під час особистого спілкування з менеджером на очній консультації.