Монтаж, встановлення та доставка гаражних воріт

Встановлення гаражних секційних воріт

Сучасний темп життя диктує підвищені умови комфорту. На навколишні предмети покладається більше вимог, тому людина змушена йти в ногу з часом. Звичні розстібні системи вже нікому не потрібні, оскільки з'явилися нові автоматичні підйомні конструкції. У зв'язку з цим установка секційних гаражних воріт набирає все більшої популярності. Звичайно, знайдуться умільці, здатні зробити самостійний монтаж. Але, з огляду на величезну специфіку завдання, краще довіритися професіоналам.


Гаражні ворота GANT -20%  Ужгород, Луцьк, Хмельницький, Чернівці та вся Україна ➤ Пропонуємо підйомні ворота з електроприводом (автоматикою) за вигідною ціною ➥ Монтаж 1 день ✈ Доставка ✓ Гарантія 5 років ✓ Допомога у підборі


Спеціалісти Testum-UA пропонують свої послуги для вирішення поставленого завдання. Монтажники компанії пройшли навчання, мають відповідну кваліфікацію та багатий практичний досвід. Залучення справжніх майстрів дозволить уникнути багатьох проблем у майбутньому. Адже встановлення гаражних секційних воріт компетентними співробітниками передбачає, що конструкція працюватиме:

  • плавно;
  • безшумно;
  • акуратно;
  • безперебійно;
  • ефективно.

Неналежний монтаж серйозно скоротить період роботи воріт. Система стане небезпечною у користуванні, почне збоїти та рипіти. Такий підхід нерозумний, оскільки прирікає користувачів на зайві витрати. Висновок один: гаражні секційні ворота встановлення – посильне завдання виключно для майстрів свого ремесла.


Наші сертифіковані монтажники здійснюють встановлення воріт по всій Україні. Це означає, що навіть у найвіддаленішому куточку країни можна розраховувати на якісне надання послуг. Більше того, фахівці компанії мають всі необхідні навички та вміння для монтажу секційних воріт усіх видів.


Установка підйомних систем займає:

  • Один робочий день. Команда професіоналів впорається з покладеним завданням протягом доби, якщо гаражний отвір був попередньо підготовлений.
  • Два робочі дні. Якщо заїзд, що облаштовується, вимагає ретельної підготовки, то майстри Testum-UA працюватимуть над завданням протягом двох діб.

Після закінчення роботи на території замовника красуватиметься справна, протестована та налаштована конструкція, що справляється зі своїм функціоналом на 100%.


Монтаж секційних гаражних воріт

Спосіб встановлення секційної конструкції залежить від місця розташування торсіонного валу, напрямних елементів та інших специфічних особливостей кожного конкретного гаража. Варто сказати, що однакових отворів немає, конкретної типології немає. Нове замовлення по-своєму унікальне, оскільки завжди знайдуться відмінності у схилі даху, нетиповому розташуванні перемички, наявності інженерних комунікацій та інших моментах.

Гаражні ворота GANT -20%  Ужгород, Луцьк, Хмельницький, Чернівці та вся Україна ➤ Пропонуємо підйомні ворота з електроприводом (автоматикою) за вигідною ціною ➥ Монтаж 1 день ✈ Доставка ✓ Гарантія 5 років ✓ Допомога у підборі


Монтаж секційних гаражних воріт завжди починається з планування списку робіт та підготовки. Загалом, можна виділити 3 варіанти установки зі своїми розгалуженнями:

  • Високі стелі. Розрізняють високий монтаж з верхнім та нижнім розміщенням валу, а також вертикальний спосіб встановлення з різним варіантом положення торсійного елемента.
  • Похилі стелі. Для кутових дахів оптимально підходять класичний похилий та дещо занижений монтаж, а також високий тип установки з розміщенням валу зверху чи знизу.
  • Низькі стелі. Коротка перемичка змушує вдатися до заниженого монтажу, іноді з використанням пружин розтягування.

Вибір способу встановлення здійснюється виключно фахівцями Testum-UA. Неправильна оцінка висоти стелі може серйозно ускладнити весь процес, часом роблячи його неможливим. Не варто займатися самокатуваннями, краще довіритися професіоналам.


Обов'язковим етапом при монтажі воріт є підготовка отвору. Важливо перевірити підлогу на наявність тріщин та розломів, оскільки це безпосередньо впливає на герметичність та енергозбереження. Також стіни гаража повинні мати відповідний вигляд – рівна гладка поверхня без сколів та перепадів.


Правильний монтаж гаражних секційних воріт перевіряється за кількома пунктами:

  • повне прилягання ущільнювача по периметру полотна;
  • відсутність щілин між підлогою та стулкою;
  • нуль просвітів з боків та у місцях скріплення панелей з внутрішньої сторони гаража;
  • вільний хід у процесі відкривання/закривання;
  • максимальний рівень розтягування пружин.

Якщо передбачається монтаж секційних гаражних воріт з автоматикою, то фахівці компанії приділяють особливу увагу налагодженню електроприводу. При належному налаштуванні стулка підніматиметься без скрипів, збоїв та інших проблем після простого натискання на кнопку дистанційного пульта керування.


Доставка воріт

Доставляємо ворота по всій Україні – безкоштовно!

А при самовивезенні воріт зі складу Ви ще знижку на ворота отримаєте!


👉Запросіть виїзд майстра за виміром за телефоном 📞+38 (068) 668-45-08, через запит на сайті 🌐https://testum.com.ua/catalog/garazhnye-vorota/, електронною поштою 📧testum@ukr.net або під час особистого спілкування з менеджером на очній консультації.