ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ ПРОМИСЛОВІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ ЧИ ВИРОБНИЧОЇ БУДІВЛІ.

Foto #1

Приміщення спеціалізованого призначення такі як заводи, фабрики, підприємства із виготовлення та зберігання продукції різного типу вимагають особливого підходу. Це стосується не лише обладнання для виконання необхідних робіт, а й гаражних та в'їздних воріт, що забезпечують захист будівлі та доступ до неї. Правильновибрати автоматичні промислові ворота дуже важливо, оскільки від них залежить загальна безпека, швидкість та зручність всіх виробничих та логістичних процесів. Ми надамо Вам корисну інформацію, яка допоможе замовити функціональні та надійні гаражні промислові ворота саме з тими властивостями, які являються дійсно необхідними.
Foto #2


РОЗГЛЯНЕМО ПІДЙОМНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ.
Виробничі та складські будівлі часто потребують установки в’їзних систем, які мають здатність до ефективного захисту від проникнення сторонніх осіб. Приорітет віддається надійності конструкції та зручності користування, про додаткові властивості мова не йде. Якщо особливих вимог до конструкції немає, можна встановити на об’єкті промислові секційні ворота GANT PRO з сендвіч-панелей завтовшки 40 мм. Системи в’їзду з підйомно-складним щитом воріт у такій варіації пропонує європейський виробники GANT. Ворота, щит яких виготовлено з секцій зазначеної товщини, забезпечить оптимальний рівень ізоляції від дощу та холоду. Оскільки на полотні будуть присутні елементи ущільнення по всьому контуру, вони добре герметизують проем гаражу, складу, не допустять потрапляння протягів і вологи в приміщення. Обираючи конструкцію для облаштування промислової будівлі, також обов’язково слід звернути увагу на доступні типи установки та робочий потенціал механізму. Якщо монтажні параметри об’єкта являються не зовсім типовими, рекомендуємо розглянути всі варіанти різних типів напрямних, завдяки яким можна підібрати потрібне технічне рішення до будь-якої будівлі (стандартний підйом. повишений підйом, вертикальний підйом та інші). Що стосується потенціалу торсійного механізму – він за замовчанням також є оптимальним у гаражних промислових воротах серії GANT PRO. У стандартній конфігурації дані систем спроможні виконати 25 000 циклів відкриття та закриття воріт, конструкції за замовчуванням укомплектовані системами від обриву тросів та розриву пружин.


Foto #3


СКЛАДСЬКІ ВОРОТА GANT З ДОДАТКОВИМИ АКСЕСУАРАМИ ДЛЯ ПІДВИЩЕНОЇ ЗРУЧНОСТІ ТА БЕЗПЕКИ

Замовляючи систему заїзду на виробничий або комерційний об’єкт, замовники майже ніколи не обирають її в стандартній комплектації. Як правило, спеціалізовані ворота потребують оснащення додатковими елементами та пристроями, котрі покращать технічні характеристики та адаптують конструкцію під вимоги користувачів. Так, найбільш популярним опціональним оснащенням являється автоматика для секційних промислових воріт (вального типу), що забезпечує можливість легкого дистанційного керування. Електричний автоматичний привід для секційних промислових воріт спрощує процес взаємодії з підйомною системою, гарантуючи при цьому високий рівень експлуатаційної безпеки. Підбір обладнання здійснюється на основі габаритів полотна конструкції та з урахуванням вимог до необхідної інтенсивності його роботи. Найкращі з точки зору надійності та функціональності пристрої пропонують італійські виробники BFT, ROGER та NICE. 


Також серед високо затребуваних аксесуарів можна виділити елементи скління та хвіртки врізного типу. Інтегровані в полотно вікна чи великі панорамні панелі забезпечать проникнення денного світла в зачинену будівлю та можливість огляду вулиці зсередини приміщення. Хвіртка необхідна для того, аби на об’єкт було легко потрапити пішки без потреби відчиняти заїзд повністю. Також врізані в полотно дверцята слугують додатковим евакуаційним виходом з будівлі, тож їх наявність дозволяє підвищити рівень загальної безпеки.


У тому разі, коли установка воріт промислових Gant Pro буде виконуватись у приміщенні з підвищеним рівнем вологості, необхідно обрати ту модель, яку можна доповнити спеціальним антикорозійним комплектом. Секційні конструкції для автомийок та інших об’єктів, де система в’їзду може часто контактувати з водою, випускають на заводі GANT. Такі брами оснащуються набором елементів (туди входять петлі, троси, напрямні і т.д.), що мають посилений захист від появи іржі.


Також в опціональному порядку для більшості підйомних конструкцій промислового типу доступне розширення потенціалу торсіону. Для того, щоб секційна система слугувала довше, можна встановити на неї механізм зі збільшеним ресурсом – зазвичай до 50, 75 чи навіть 100 тисяч циклів відкриття та загородження заїзду. 

Foto #4


ЯК ЗАМОВИТИ ВОРОТА GANT PRO В ЦЕХ АБО НА СКЛАД З АВТОМАТИКОЮ ТА ХВІРТКОЮ?

Для забезпечення швидкого та зручного заїзду до будівлі спеціального призначення варто облаштувати її якісними електричними гаражними воротами з бажаними технічними параметрами. Якщо Ви прагнете покращити промислове приміщення та захистити об’єкт від негативних зовнішніх чинників, варто купити автоматичні ворота Gant Pro, розраховані на застосування в особливих умовах. Після ознайомлення з наданою вище інформацією здійснити вибір моделі буде набагато простіше! Віддайте перевагу підходящій секційній конструкції воріт з каталогу, а потім перейдіть до оформлення замовлення на сайті. Якщо ж у Вас виникає бажання додатково порадитися з технічним фахівцем перед здійсненням покупки, зверніться до консультаційного відділу testum.com.ua прямо на сайті чи за телефоном +38 (066) 668-45-08. Також пропонуємо особисто відвідати одне з найближчих представництв компанії по Україні. Наприклад, приїхавши до спеціалізованої філії «Тестум-ЮА - Волинський філіал» (адреса – вул. Конякіна, 12. м.Луцьк), кожен клієнт зможе побачити зразки автоматичних брам і замовити бажану модель європейського виробництва з приємною індивідуальною знижкою, професійним монтажем та майбутнім гарантійним і післягарнтійним сервісним обслуговуванням!

Foto #5