ВСТАНОВЛЮЄМО ГАРАЖНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА

     Якщо вам довелося вперше зіткнутися з покупкою секційної системи, то, напевно, у вас виникло багато питань. Безумовно, хочеться, щоб нова підйомна конструкція була довговічною та міцною. Деякі починають аналізувати доступні ринку пропозиції, щоб з'ясувати, який сегмент для них є оптимальним. Однак, не завжди висока або низька ціна продукту говорить про аналогічну якість.  Встановлення воріт у гараж має на увазі, що необхідно враховувати багато факторів, які також вплинуть на ефективність конструкції. При цьому, одні з них обов'язково повинні бути надійними і часто дорогими, а на інших цілком можна заощадити. Адже не завжди хочеться переплачувати за бренд, правильно? Часом доцільно в деяких речах розібратися самостійно. Тоді ви зможете купити секційні ворота у гараж без серйозних фінансових втрат. Давайте розберемося, як заощадити на встановленні нової підйомної системи.

Foto #1

 ЯКІСНИЙ І НЕДОРОГИЙ МОНТАЖ ГАРАЖНИХ ВОРІТ У Львові: ДІЗНАЄМОСЯ ТОП-5 НЮАНСІВ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ЗЕКОНОМИТИ

     Спочатку необхідно з'ясувати розмір отвору для монтажа воріт GANT Plus. Він має бути стандартним і чим менше, тим дешевше. Тому для класичного легкового автомобіля не варто робити в'їзний отвір, який невиправдано більший. Вибравши виробника та модель з його розмірної сітки, підготувати отвір самостійно. Таким чином, ви зможете заощадити близько 50 євро. Сучасні моделі поділяють за типом балансування полотна, а саме: торсіонний механізм та пружини розтягування. Перший варіант вважається кращим і зазвичай його використовують для виготовлення промислових секційних конструкцій. Але чи потрібний вам такий запас ресурсу? Для побутової експлуатації достатньо пружин розтягування за умови, що площа воріт менше 10 м². Ще один спосіб заощадити – це замовити виготовлення гаражних воріт із ручним керуванням, залишивши достатню кількість місця для приводу у майбутньому. Для цього правильно розрахуйте параметри стельової області. Так, наявність автоматики має свої переваги. Але спочатку це дозволить заощадити до 150 євро, а на самому електричному приводі економити точно не можна. Також ви можете вибрати модель у стандартному оформленні. Зазвичай на вибір даються стандартні варіанти відтінків, які є універсальними для будь-якої місцевості та архітектурного стилю. Вартість гаражних воріт з установкою буде на 100 євро дорожчою. Ви можете заощадити змонтувавши ворота самостійно, але професіонали зроблять все правильно і швидко, заощадивши час та нерви. Гарантія в 5 років поширюється на ворота навіть, якщо ви змонтували їх самостійно.

Foto #2

 ВОРОТА ІЗ СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ: ЯКІ СЕКЦІЙНІ КОНСТРУКЦІЇ ЗАРАЗ У ТРЕНДІ

     Підйомна секційна система GANT Plus  має товщину панелей 42 мм. Фурнітура та напрямні є оцинкованими. Товщина останніх складає 1,6-1,8 мм. У стандарті надається 25 000 повних робочих циклів. Конструкція пропонує добрий рівень теплоізоляції за рахунок ущільнювачів, розташованих по всьому периметру. Є захист від затискання пальців. Ця колекція від швейцарської компанії відповідає найвищим європейським стандартам якості та безпеки.

Foto #3

 ДЕ ЗНАЙТИ АВТОМАТИЧНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА З ЄВРОПИ ІЗ ЗНИЖКОЮ: ПРОПОНУЄМО НАЙАКТУАЛЬНІШІ МОДЕЛІ

     Менеджери нашої компанії допоможуть Вам вибрати надійну підйомну систему, а також запропонують її за найвигіднішою ціною. Зателефонуйте до нас, щоб отримати безкоштовну професійну консультацію. У нашому колективі лише кваліфіковані менеджери, які допоможуть розібратися в деталях, оформлять швидке виготовлення та монтаж системи.


Отримати консультацію можна у телефонному режимі прямо зараз: +380 (066) 668-45-08; +380 (068) 668-45-08; +380 (073) 668-45-08