Захисні ролети: естетичне та надійне рішення для дому та офісу

Foto #1

Ще кілька років тому єдиним прийнятним вибором для людей, які хотіли забезпечити безпеку віконних та дверних груп у квартирі, приватному будинку чи офісі, були сталеві ґрати. Однак у більшості випадків подібне рішення не є оптимальним: по-перше, досвідчений зловмисник зможе легко зламати подібний захист, по-друге, при виникненні надзвичайної ситуації у людей не буде можливості швидко покинути приміщення через вікна. Поява на ринку захисних ролет GANT - стала справжнім проривом. Сьогодні їх можна побачити практично в кожному торговому центрі, та й власники котеджів віддають перевагу саме таким системам.


Основними елементами, з яких складаються ці захисні конструкції для вікон та дверей, є:

  1. Полотно. На нашому сайті представлені ролети GANT з алюмінієвих профілів з пінним наповнювачем та ролети з алюмінієвого екструдованого профілю. Вони виготовляються з вузьких заповнених піною профілів, покритих антикорозійним поліуретановим або алюмінієвим покриттям.
  2. Напрямні шини. Саме по них рухається полотно під час підйому або опускання.
  3. Захисний короб. У ньому розташований вал, на який намотується полотно.
  4. Керуючі механізми. Виробник ролет GANT пропонує як автоматизовані, так і ручні елементи управління. На нашому сайті можна замовити автоматику для ролет і рольставни.


Ключові переваги:

Ролети та рольставні GANT від testum.com.ua

Звичайно, головним завданням, з яким вони повинні долати, є захист приміщень від несанкціонованих проникнень. За надійністю конструкції з профілів дають фору сталевим ґратам: їх не можна зламати традиційними способами, перепиливши або «перекусивши» гідравлічними ножицями. Добре борються вони і з вандалами: у них не буде шансів розбити вікна або влаштувати підпал.


Придбати захисні ролети в Закарпатській, Львівській, Хмельницьків та інших областях та містах України можна за дуже доступними цінами, при цьому при грамотному монтажі вони прослужать протягом багатьох років. Завдяки лакофарбовому покриттю системи стійкі до корозії, УФ-випромінювання, хімічних впливів, подряпин.


Відрізняються захисні ролети та хорошими звуко- та теплоізоляційними властивостями. Пінний наповнювач поглинає сторонні шуми, дозволяючи комфортно відпочивати або працювати. Сумарний опір теплопередачі закритого вікна підвищується на 40-50%, таким чином власнику будинку чи офісу вдасться заощадити на опаленні. Будуть дуже корисні подібні конструкції і в літню пору: вони допоможуть зберегти прохолоду навіть у найспекотніші дні і вбережуть меблі, шпалери, штори від вигоряння.


Ролети захистять вікна від вуличного пилу, значно продовживши термін їх експлуатації. Щоб очистити профілі, достатньо буде протерти їх вологою ганчіркою зі спеціальним миючим засобом. Ніякого додаткового догляду чи обробки не потрібно.

Foto #2


Системи від компанії «GANT»

Купити захисні ролети у містах Івано-Франківськ, Львів, Чернівці та інші міста нашої країни пропонують від кількох виробників, проте багато фахівців сходяться на думці, що саме системи «GANT» будуть оптимальним рішенням. Виробник приділяє велику увагу якості продукції, пропонуючи профілі із високоміцних алюмінієвих сплавів із поліуретановим покриттям, що містить частинки поліаміду.


Захисні системи «GANT» представлені у широкому асортименті. Так, покупці мають можливість вибору серед різних типорозмірів профілів, у тому числі екструдованих. Вражає й набір колірних рішень – шість відтінків, у тому числі «Золотий дуб», «Антрацит RAL7016», «Коричневий», які дуже точно передають всю кольорову гамму. 


Розрахувати вартість для ролетних систем виробництва компанії «GANT»

Ролети та рольставні GANT з ручним та автоматичним керуванням від testum.com.ua

Безперечною перевагою захисних ролет перед решітками є можливість автоматизованого керування. Виробник пропонує цілу низку функціональних рішень. Так, якщо йдеться про офіс або магазин, можна встановити комплексну систему керування, натисканням однієї кнопки піднімаючи чи опускаючи полотно на всіх вікнах у приміщенні чи будівлі. Пропонуються системи з кодовими замками, магнітними картами, ключами-«таблетками». Найпримітивніші елементи керування дозволяють лише піднімати і опускати полотно, тоді як дорожчі можуть ще й зафіксувати його в будь-якому положенні, щоб створити в приміщенні приємний напівтемрява.


Придбати захисні системи GANT можна для віконних і дверних отворів будь-якого розміру. 


Також Ви можете замовити зворотний дзвінок прямо у нас на сайті! Поспішайте поставити собі якісні ролетні системи від компанії ТЕСТУМ-ЮА.

Foto #3