ЗОВНІШНІ ЗАХИСНІ РОЛЕТИ - ЧОМУ ВАРТО В НИХ ІНВЕСТУВАТИ

Акція -15% від виробника 

Зовнішні захисні ролети - це практичне рішення, яке дозволяє захистити себе від надлишку сонця та забезпечити конфіденційність. Вони користуються великою популярністю, а завдяки сучасним зручностям ці типи ролет довговічні, практичні та зручні у щоденному використанні. Крім того, завдяки нашій увазі до кожної деталі зовнішні ролети, які ми пропонуємо, є дуже естетичними, і ви можете легко налаштувати їх відповідно до своїх очікувань.

 

Переваги зовнішніх захисних ролет

Найбільші переваги зовнішніх захисних ролет можна відчути в сонячні літні дні. Це тому, що вони відбивають сонячні промені, що падають на вікно, одночасно захищаючи скло від нагрівання. Це означає, що температура в кімнаті не підвищується в найспекотніший час доби, а всередині залишається приємна прохолода. Внутрішні жалюзі не можуть забезпечити такий захист.

Крім того, зовнішні рольставні захищають будинок від холоду, що надходить ззовні взимку. Вікна є будівельним елементом, який генерує тепловтрати приблизно 20% в середньому. Зменшити цей фактор допомагають зовнішні захисні ролети, тому є додатковим елементом теплоізоляції будівлі.

Як зазначалося раніше, відповідна ізоляція гарантує постійну оптимальну температуру в кімнатах. У результаті ваш будинок не охолоджуватиметься надто швидко, і вам не доведеться платити більші рахунки за опалення взимку та рахунки за електроенергію внаслідок використання кондиціонера влітку.

 Акція -15% від виробника


Види зовнішніх захисних ролет

Foto #3

Захисні ролети прихованого монтажу

Ролетна система прихованого монтажу призначена в основному для споруджуваних будинків. Їх також можна використовувати при встановленні нової теплоізоляції будівлі або модернізації існуючої - за умови внесення відповідних змін до перемички.

Foto #4

  Зовнішні ролети накладні

Вони призначені для будівель, в яких вже встановлені вікна, і тих,    де з різних причин неможливо використовувати інші ролетні  системи. Відповідним чином вибраний колір поля зробить його відповідним до попередньо вибраних   вікон.




Накладні зовнішні захисні ролети

Інакше їх називають фасадними. Така назва пояснюється специфікою їх складання. Касету найчастіше кріплять до стіни будівлі трохи вище віконного проєму. Рідше використовуваний спосіб - помістити коробку у віконний проєм. Зважитися на встановлення накладних алюмінієвих захисних ролет можна в будь-який момент, що робить їх одним із найпопулярніших рішень. Це рішення, однак, робить касету повністю відкритою та впливає на візуальний ефект будівлі. Проте ми пропонуємо багато моделей коробів різноманітних форм і кольорів, тож підібрати їх до облаштування будівлі не повинно бути проблем.

Зовнішні захисні ролети вмонтовані (з скритим коробом)

Встановлення захисних ролет для прихованого монтажу слід запланувати до початку будівництва. Це пов'язано з тим, що віконна перемичка повинна бути правильно підготовлена. Всі елементи системи розміщуються в коробі ролет, яку не видно – тому це дуже естетичне рішення, яке не впливає на конструкцію будівлі.

Крім того, зовнішні захисні ролети для прихованого монтажу покращують тепло- та звукоізоляцію будівлі. Як бачите, зовнішні захисні ролети – це виріб, який має численні переваги, які роблять його практичним. Щиро запрошуємо Вас ознайомитися з деталями нашої пропозиції на нашому сайті та у Facebook. Якщо у вас виникли запитання, зв'яжіться з нами, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання та проконсультуємо вас у виборі найкращого рішення.

Акція -15% від виробника

Акція -15% від виробника

Акція -15% від виробника

Акція -15% від виробника