КОНДИЦІОНЕРИ СЕРІЇ APPLE PIE HISENSE

Високий клас сезонної енергоефективності А++ (SEER = 6.1/SCOP = 3.8), підтверджений сертифікатом європейської системи класифікації. Цей показник означає, що кондиціонер виробляє набагато більше холоду і тепла, ніж споживає електроенергії. До речі використовувати його в режимі «нагрів» можна до -15 ° С, і це буде в три рази економічніше ніж використовувати звичайний електричний конвектор.


Ще однією корисною функцією є «Підтримуючий нагрів +8». При використанні кондиціонера в зимовий період часу, ми можемо підтримувати температуру в приміщенні «+8» градусів, тобто цю функцію можна назвати як «Чергове опалення».

Наступною перевагою нашої новинки є низький рівень шуму, який складає всього 22 дБ. Для зниження рівня шуму зовнішнього блоку, було прийнято рішення зробити подвійну шумоізоляцію зовнішнього блоку.


Також варто відзначити, що завдяки використанню сучасних технологій інверторного регулювання потужності компресора, функції «I FEEL» і спеціальних розробок інженерів компанії Hisense в області інверторного контролю, стало можливо більш точно підтримувати температуру в приміщенні. Один з температурних датчиків встановлено прямо в пульт управління, що дає можливість визначити температуру повітря безпосередньо у користувача. За допомогою функції «I FEEL», наш кондиціонер створить більш комфортні умови для вас.


Ще одним плюсом є функція «4D FLOW». Автоматичні вертикальні і горизонтальні жалюзі, що дозволяють направляти потік повітря в будь-якому напрямку.

Система очищення повітря передбачає наявність функції плазмового очищення повітря «Cold Plazma». Вона належить до нового покоління високотехнологічних продуктів для захисту здоров’я людини, знищує віруси і нейтралізує токсичні речовини, запобігає поширенню інфекційних захворювань.