Акція на електромеханічний привід Roger Technology KIT H30/640 для відкатних воріт вагою до 600 кг.

❗️

Знижка 12% на електромеханічний привід Roger Technology KIT H30/640 для відкатних воріт вагою до 600 кг.

⏰з 25 по 31 січня 2021 року.

Foto #2


⚙️Потужний та надійний👍

🔸Мікропроцесорна логіка надає широкий набір спеціалізованих функцій управління, що задовольняють вимоги найвимогливішого замовника. Для додаткового захисту від несприятливих зовнішніх впливів електронна плата закрита пластиковою кришкою.

🔸Безпека роботи воріт реалізована за допомогою електронного энкодера, постійно контролюючого рух стулки і забезпечуючого її зупинку або зворотний хід за наявності перешкоди. Крім того, він дозволяє активувати режими плавної зупинки воріт при завершенні циклів відкривання і закривання.

🔸Редуктор, що самоблокується, гарантує замикання воріт, виключаючи необхідність установки додаткових замків. На випадок відсутності напруги в електромережі для відкривання воріт вручну, передбачено практичне руків'я розблокування, що відпирається персональним ключем.

🔸Положення приводу відносно монтажної основи регулюється сталевими шпильками в шести точках. Подовжена форма пазів під анкерні болти дозволяє змінювати площу контакту провідної шестерні із зубчастою рейкою воріт. Таким чином досягається абсолютна стійкість і відсутність вібрацій в системі.

🔸Вільне обертання провідного валу редуктора забезпечене застосуванням радіальних підшипників кочення. Для зменшення тертя, а, отже, нагріву і зносу деталей, черв'ячний гвинт і проміжна шестерня виконані, відповідно, зі сталі і бронзи, що істотно збільшує ККД приводу.

🔸На воротах, автоматизованих приводами з механічними кінцевими вимикачами, наледі на зубчастій рейці, що утворюються за несприятливих погодних умов, можуть викликати зміщення положень зупинки воріт. Подібні випадковості виключені для моделей серії Н30, оснащених магнітними кінцевиками. Постійні магніти абсолютно надійно і точно позиціонують крайні точки ходу стулки.

Доставка: кур`єрською службою "Нова пошта", "САТ", "Делівері".
Чекаємо на Ваші дзвінки!
------------------------------------------------------
✔️ Гаражні ворота,
✔️ Автоматика для всіх типів воріт,
✔️ Відкатні ворота,
✔️ Розпашні ворота,
✔️ Ролети,
✔️ Шлагбауми.
☎️ Більш детальну інформацію про нас та продукцію Ви можете отримати у менеджерів компанії або у нас на сайті.
Наші контакти:
e-mail: testum@ukr.net
📞 +38 (066) 668-45-08
📞 +38 (068) 668-45-08
📞 +38 (099) 324-71-66
📞 +38 (068) 324-71-66